“Turizmi në Himarë”, 10 mijë lekë një Red Bull, 4 mijë një shishe uji (FOTO)

“Turizmi në Himarë”, 10 mijë lekë një Red Bull, 4 mijë një shishe uji (FOTO)

Një faturë e kripur është publikuar diten e djeshme në rrjete sociale, nga juristi Kreshnik Spahiu.

Siç shihet dhe në foto ku tregohet kuponi tatimor, një Red Bull që me shumicë merret 1200 lekë të vjetra, shitet 10 mijë lekë të vjetra, pra 8 herë më shumë.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Ndërsa një Lemon Soda e cila merret 500 lekë të vjetra me shumicë, shitet 4 mijë lekë të vjetra në lokal “Nona” në Himarë. Po njejtë edhe një ujë lajthiza, me 8 herë më shumë se vlera e tij.

“Turizmi në Himarë, 10.000 lekë një Red-Bull. Kush e ka fajin: Populli, partia apo qeveria?”, shkruan Spahiu në Facebook.

Be the first to comment on "“Turizmi në Himarë”, 10 mijë lekë një Red Bull, 4 mijë një shishe uji (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*