Të prek në shpirt këngëtarja shqiptare me rrëfimin: Rezultova dy herë pozitive, dy flija dot nga…

Të prek në shpirt këngëtarja shqiptare me rrëfimin: Rezultova dy herë pozitive, dy flija dot nga…

Pandemisë së Cor.onav.iru.sit nuk i shpëtoi as këngëtarja, Jehona Sopi. Ajo madje rezultoi dy herë pozitive me virusin vde kjeprurës.

E ftuar në Prive, ajo rrëfeu eksperiencën e saj gjatë intervistës “5 datat”. Jehona ka treguar se ajo është infe.ktu.ar dy herë me Co.v.id-19, herën e parë ajo është infe.ktu.ar në korrik të vitit 2020, ku bashkë me të ishin infe.ktu.ar edhe bashkëshorti bashkë me vajzën e tyre Aria.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

“Unë ndjehesha shumë mirë, nuk kisha ndonjë problem të madh për këtë arsye dyshova se ndoshta nuk jam fare e inf.ekt.uar, bëra testin katër herë për ta vërtëtuar dhe kur më doli katër herë pozitiv atëherë më kapi paniku.
Fillova të stresohesha të kisha ankthë dhe bashkë me ankthin edhe pagjumësi, por pastaj e morra vetën dhe e tejkalova”- Kishte thënë Jehona.

Be the first to comment on "Të prek në shpirt këngëtarja shqiptare me rrëfimin: Rezultova dy herë pozitive, dy flija dot nga…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*