Mbajeni këtë lule në dhomë; Largon ankthin, stresin dhe depresionin

Mbajeni këtë lule në dhomë; Largon ankthin, stresin dhe depresionin

Jeta e gjelbër dhe bimët në shtëpi janë një mënyrë shumë e mirë për të përmirësuar kualitetin e ajrit dhe për të rritur nivelet e oksigjenit.

Ka shumë bimë të cilat mund t’ju ndihmojnë të përmirësoni humorin, të luftoni depresionin dhe të përballeni me sulmet e ndryshme të panikut.

Shkencëtarët kanë kryer disa studime mbi lulen e quajtur Jasminë. Ata kanë zbuluar se aroma e Jasminës dhe vaji i saj, qetësuan minjtë të cilët shkencëtarët i studiuan, transmeton pergatit.com.
Skanimet në tru treguan se kjo lule rritë efektet e një përbërësi të quajtur GABA në qelizat nervore – dhe ky përbërës lehtëson ankthin dhe inkurajon qetësinë.

Be the first to comment on "Mbajeni këtë lule në dhomë; Largon ankthin, stresin dhe depresionin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*