I dashuri e la dhe u fejua me një tjetër, rrëqeth Fifi: Kam qarë për dashuri, qaja se doja t’i ndjeja aromën

I dashuri e la dhe u fejua me një tjetër, rrëqeth Fifi: Kam qarë për dashuri, qaja se doja t’i ndjeja aromën

Njëra ndër më të përmendurat e rrjetit këto kohë ishte dhe Fifi, e cila la të aludohen disa qështje emocionale. Pasi u publikuan disa fotografi të “Straqatellës” ku shihej të jetë fejuar, artistja u shfaq në disa video duke qarë. Kaq ishte e nevojshme që mediat dhe rrjeti të fillojnë aludimet se lotët e saj ishin për djaloshin.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Derisa ajo u pyet sot nga një ndjekës se përse ka qarë këngëtarja e ka thyer heshtjen duke rrëfyer se ka qarë për dashuri dhe jo nga dh imbja. Ajo theksoi se nuk ka humbur asnjë njeri dhe e vërteta është shumë ndryshe.

Be the first to comment on "I dashuri e la dhe u fejua me një tjetër, rrëqeth Fifi: Kam qarë për dashuri, qaja se doja t’i ndjeja aromën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*