Edhe vetë mjekët janë shokuar kur i kanë parë, këto janë gjërat më të pazakonta që janë gjetur në trupin e njeriut

Edhe vetë mjekët janë shokuar kur i kanë parë, këto janë gjërat më të pazakonta që janë gjetur në trupin e njeriut

Ndoshta ka një vend më të mirë për të fshehur bizhuteritë? Një grua e veshur mirë, e pastër, e moshës së mesme u shtrua në spital me dh imbje stomaku. Ndoshta ka një vend më të mirë për të fshehur bizhuteritë? Një grua e veshur mirë, e pastër, e moshës së mesme u shtrua në spital me dh imbje stomaku. Ndërsa kont rolli fizik nuk zbuloi asgjë, një eko e barkut zbuloi shumë: Stomaku i gruas dhe zorra e sipërme e vogël ishin të mbushura me objekte që ngjanin me bizhuteri. Gruaja vazhdonte të gëll tiste bizhuteritë e saj për të mos lejuar burrin e saj që t’ia jepte ato dash nores së tij.

Megjithëse duket e pamundur, një artikull i botuar kohët e fundit në Journal of Ayub Medical College, raporton historinë e një njeriu që gël ltiti një furçë dhëmbësh. Kur një burrë 50-vjeçar u shfaq në spital me dhimbje në tr aktin urinar, mjekët u përpoqën të kuptonin se çfarë ishte e gabuar. Ata më në fund u përpoqën me ultr atinguj,kur ata panë një kruajtëse dhëmbësh në zorrën e vogël të njeriut.

Peshku është me të vërtetë i mirë për shëndetin tuaj. Por, mjekët gjetën një kockë peshku në një gjëndër tir oide të një gruaje 31-vjeçare. Me sa duket, një kockë e peshkut kishte ng ecur në fytin e saj kur ajo po hante, dhe më pas kishte hyrë në gjendrën e tiroides. Ki rurgët mbetën të habitur kur gjetën dhjetë dorashka pla stike të bllokuara në rektumin e një njeriu me aftësi të kufizuara, 55-vjeçar.

Be the first to comment on "Edhe vetë mjekët janë shokuar kur i kanë parë, këto janë gjërat më të pazakonta që janë gjetur në trupin e njeriut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*