Opinione
Këto ushqime janë të dëmshme për zemrën

Këto ushqime janë të dëmshme për zemrën Konsumimi i ushqimeve që i bëjnë mirë zemrës deri më tani ka qenë mjaft i thjeshtë. Shmangni ushqimet e pasura me kolesterol dhe kripë dhe anashkaloni mishrat e…Mjaltë me arra, receta për një shëndet më të mirë

Mjaltë me arra, receta për një shëndet më të mirë Mjalti dhe arrat janë ushqime shumë të shëndetshme. Ato rekomandohen veçanërisht në ditët e ftohta të dimrit dhe pranverës kur sundojnë viruset.Shkencëtarët kanë vërtetuar prej…