Bujar Nishani zbulon planin e Lulzim Bashës, paralajmëron “tër.met” brenda Partisë Demokratike: Ja roli i Sali Berishës

Bujar Nishani zbulon planin e Lulzim Bashës, paralajmëron “tër.met” brenda Partisë Demokratike: Ja roli i Sali Berishës

Kryetari i Këshillit Kombëtar në PD, Bujar Nishani ka folur për ndryshimet që pritet të ndodhin në PD duke thënë se misioni i Lulzim Bashës është shkatërrimi dhe përdorimi i Partisë Demokratike si zyrë personale e tij. Ndërsa ish liderin e kësaj partie, Sali Berishën e cilësoi si “jashtë loje” në këtë proces dhe çdo proces tjetër vendimmarrës që prej 2013.

Nishani: Për fatin e keq, lidershipi i PD po e margjinalizon të gjithë PD. Unë mendoj që Lulzim Basha ka një koncept të gabuar për partinë, për politikën, për shoqërinë, për pushtetin. Unë po flas për gabime esenciale se këtu nuk është problemi si do të organizohet Këshilli Kombëtar brenda vetes dhe kjo është thelbësore, por PD ka nevojë për një reformim të thellë se si ndërtohet dhe kompozohet Këshilli Kombëtar.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Basha ka dështuar në të gjithë projektin e tij politik në mënyrë të përsëritur. Koncepti i Bashës është duke e mbajtur PD në këtë situatë ku është sot që nuk po krijon mundësinë për tu hapur, për tu ringritur, për tu ringjallur. Ne duhet të ringremë një PD ndryshe nga këto 8 vite që ka rezultuar e pasuksesshme në projektin dhe modelin e saj politik dhe garën e saj politike.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Dyrnjaja: A jemi në një fushatë spastrimesh të radhës në PD?

Nishani: Nuk e di por jemi në një fushatë kur PD po kthehet në një zyrë private dhe personale të Bashës. Për fatin e keq ka qenë një proces i nisur para shumë vitesh, ditë pas dite, muaj pas muaji, Basha nuk është fokusuar tek mënyra se si ta zgjerojë dhe ta rrisë PD si një alternativë qeverisëse të vendit, ta pasurojë me energji e kapacitete për interesat, por e ka konsideruar dhe shfrytëzuar të gjithë pushtetin për ta shndërruar atë parti që në 30 vite ka pasur probleme, dështime por më së shumti arritje, ta kthejë në zyrë personale private, por më së shumti do të jetë dështim i madh për PD.

Be the first to comment on "Bujar Nishani zbulon planin e Lulzim Bashës, paralajmëron “tër.met” brenda Partisë Demokratike: Ja roli i Sali Berishës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*